KALINA TERA POLUPANU FIĆU! Zavirili smo u VOZNI PARK "orlova"! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

31.08.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola poprilično oštetio fijat 500 po rubovima, Nedović u maseratiju, Jokić vozi brabus, a Gudurić audi.

KALINA TERA POLUPANU FIĆU! Zavirili smo u VOZNI PARK "orlova"! (FOTO GALERIJA)

Foto: V. Zogović

Srpski košarkaši sutra kreću u Prag na mečeve grupne faze Evropskog prvenstva, a prevoznim sredstvom na putu ka češkoj prestonici, nadajmo se, neće upravljati jedan od najboljih među njima Nikola Kalinić.

Skromnija kola voze Dobrić - kiju, odnosno Ristić hondu 

Srpski telegraf zavirio je u vozni park "orlova", gde je u moru moćnih mašina najjači utisak ostavio automobil novog igrača Barselone - fijat 500 ili u Srbiji od milošte nazvan fića, koji je na rubovima poprilično oštećen. Kalina, dakle, ne pati da upravlja volanom neke automobilske zverke za razliku od pojedinih saigrača sa šireg spiska. Skroman izbor zapravo još imaju i Ognjen Dobrić sa kijom, odnosno Dušan Ristić s hondom, dok Boriša Simanić vozi beli BMW X7.

Nemanja Nedović pasionirani je ljubitelj automobila, a ovog puta ulovljen je u braon maseratiju, Marko Gudurić vozi moćni audi, dok je odranije poznato da Nikola Jokić poseduje brabus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading