UŽAS: Teška povreda italijanskog košarkaša! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2022

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono čega su se mnogi pribojavali, dogodilo se...

UŽAS: Teška povreda italijanskog košarkaša! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/ClutchPoints/printscreen

U kviru 6. kola "grupe L" kvalifikacija za FIBA Mondobasket, košarkaši Italije savladali su Gruziju rezultatom 91:84, ali kompletan susret ostao je u senci teške povrede Danila Galinarija.

Početkom poslednje deonice igre, semafor je pokazivao rezultatski egal 66:66. Domaćin je prekinuo jedan napad gostiju i krenuo u kontranapad. Na vrhu kapice Danilo Galinari je dobio loptu i već na prvom koraku pri oslanjanu na levu nogu osetio je, prema izrazu lica, veliki bol u kolenu. Medicinska ekipa domaćina odmah je priskočila u pomoć, ali je bilo jasno da iskusni košarkaš neće moći, ne samo da nastavi sinoćni susret, već je i predstojeći Eurobasket za njega okončan i pre nego što je počeo.

 

 

Treba napomenuti da do povrede nije došlo u kontaktu sa protivničkim igračem, a takve povrede znaju da budu i najteže.

Kao što je već rečeno, košarkaška reprezentacija Italije ovaj susret je rešila u svoju i stigla do skora od pet pobeda i svega jednog neuspeha čime su praktično već sada obezbedili plasman na Mondobasket koji će se održati naredne godine.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading