TRI PUTA MERI, JEDNOM SECI: Selektor je odlučio - poznat je konačni spisak reprezentativaca!

Autor:

Sport

22.08.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisak je obelodanjen...

TRI PUTA MERI, JEDNOM SECI: Selektor je odlučio - poznat je konačni spisak reprezentativaca!

Foto: Starsport

Selektor košarkaške reprezentacije Francuske Vensan Kole, saopštio je danas spisak sa 13 igača na koje računa u drugom krugu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. i za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Na spisku se nalaze: Endrju Albisi, Ajzea Kordinije, Evan Furnije, Rudi Gober, Tomas Ertel, Muhamadu Jaite, Timoti Luvavu-Kabaro, Teo Maledon, Amat M’Baje, Eli Okobo, Vensan Poire, Teri Tirpi i Geršon Jabusele.

Foto: Starsport

Vensan Kole

 

Francuska će u sredu na svom terenu igrati protiv Češke u prvom meču drugog kruga kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a tri dana kasnije gostovaće selekciji BiH.

Francuska i Litvanija dele prvo mesto na tabeli "grupe K" sa po 11 bodova, Crna Gora ima 10, a Češka, BiH i Mađarska su osvojile po devet.

Francuska će na Evropskom prvenstvu, od 1. do 18. septembra, biti u grupi sa Nemačkom, Litvanijom, Mađarskom, BiH i Slovenijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading