PEŠIĆEVA OBRAĆANJA NIKADA NISU DOSADNA: Evo šta je imao da poruči pred odlučujuće mečeve! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.08.2022

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi gaf selektora srpske košarkaške reprezentacije.

PEŠIĆEVA OBRAĆANJA NIKADA NISU DOSADNA: Evo šta je imao da poruči pred odlučujuće mečeve! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Svetislav Pešić održao je konferenciju za medije pred predstojeće kvalifikacione mečeva za Svetsko prvenstvo koje naša reprezentacija igra protiv Grčke i Turske.

O prvom protivniku, reprezentaciji Grčke, srpski selektor je imao samo reči hvale:

- Grčka nikada u istoriji nije imala ovako moćan tim. Naravno nemaju kontinuitet generacije Galisa i Janakisa, ali ovo je sigurno najbolja reprezentacija koju Grčka ima i oni su najozbiljniji kandidati za medalju. To je atletika, izuzetna brzina, ne samo kad je u pitanju Janis nego i oba njegova brata. Imaju ogromno iskustvo, to su igrači kao Slukas, Kalates i Papanikolau koji su prošli sito i rešeto. To su i Agravanis, Kasadakis, takođe koji su igrali Evroligu i koji su svašta prošli. To je sve jedna dosta dobra ekipa, ali nismo ni mi loši, mi smo dosta dobri. Nadamo sa da će to što smo radili biti dobro i da će biti puna dvorana. Sutra smo favoriti jer je puna dvorana i očekujemo jednu maksimalnu podršku - istakao je selektor Svetislav Pešić i dodao:

 

- Nisam toliko loš trener kao što mislite. Ali nisam ni toliko dobar da možemo da išamaramo obe te reprezentacije za dva dana. Malo bih vas ovom pričom uveo da razmišljate o našoj košarci, jer moraju da se sagledaju i realne mogućnosti. Nikakav ovde nije uvod da se traži izvinjenje, naš prvi cilj nije bilo da vršimo selekciju, nego da pobedimo.

Da podsetimo, prvu utakmicu druge kvalifikacione runde za plasman na Svetsko prvenstvo, košarkaška reprezentacija Srbije igra u četvrtak 25. avgusta protiv nacionalnog tima Grčke u beogradskoj "Štark Areni" od 20 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading