UŽAS: Supertalentovana košarkašica pronađena MRTVA na dan svog 18. rođendana!

Autor:

Sport

16.08.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba.

UŽAS: Supertalentovana košarkašica pronađena MRTVA na dan svog 18. rođendana!

Foto: facebook.com/Federatia Romana de Basche

Talentovana rumunska košarkašica Alesija Marija Raikju pronađena je mrtva u svojoj kući na dan kada je proslavila 18. rođendan.

Prema informacijama do kojih su plasirali tamošnji mediji, Alesiju su pronašli u nedelju ujutro bez znakova života, a na telu nisu pronađeni znakovi nasilja.

 

 

Telo nesrećne Marija predato je Nacionalnom institutu za sudsku medicinu. Tamo će se obaviti obdukcija, koja će pokazati uzrok smrti talentovane košarkašice.

Rumunski mediji prenose da ona nije imala nikakve bolesti koje bi mogle prerano da ugase njen život.

Kancelarija za sumnjive smrti prestoničke policije otvorila je dosije kako bi razjasnila okolnosti u kojima se smrt dogodila.

- Život košarkašice sa velikom perspektivom je prerano okončan... Jedna od najtalentovanijih sportistkinja generacije 2004. više nije sa nama. Alessia Maria Raiciu umrla je na dan kada je napunila 18 godina. Osvojila je brojne medalje na nacionalnim prvenstvima za mlade sa KS Olimpija Bukurešt. Košarkaški savez Rumunije upućuje iskreno saučešće ožalošćenoj porodici! Počivaj u miru Alesija - objavio je na Fejsbuku Rumunski košarkaški savez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading