ĐURIČKO UČIO AMERE: Glumac pričao o trojkama Saleta Đorđevića i Partizanu (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisetio se Nikola kako je legendarni košarkaš srušio Huventud i Hrvatsku.

ĐURIČKO UČIO AMERE: Glumac pričao o trojkama Saleta Đorđevića i Partizanu (VIDEO)

Foto: instagram.com/nikoladjuricko

Srpski glumac Nikola Đuričko koji trenutno gradi karijeru "preko bare" gostovao je u jednom američkom podkastu, a ujednom trenutku učio je voditelje o ljubavi prema Partizanu.

Beograđanin je kod komičara Berta Krajšera pričao oko selidbe u Los Anđeles i kako je dobio ulogu u seriji "Stranger Things".

U jednom trenutku krenula je priča oko košarke i tima Jugoslavije sa Olimpijskih igara 1996. godine kada je osvojeno srebro, a glumac je izdvojio Aleksandra Đorđevića.

 

 

- Tako smo osvojili evropsku titulu, četiri sekunde su ostale. Dobio je loptu, pogodio je! Pet godina kasnije, igrala je Srbija protiv Hrvatske, opet je to uradio. Ista pozicija, ista stvar - opisao je čuvene Saletove trojke Đuričko.

Naravno, Nikola je pričao o trojkama za Partizan u finalu Evrolige protiv Huventuda za titulu prvaka Evrope 1992. godine i protiv Hrvatske na Evrobasketu u Španiji 1997. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijaci

18.08.2022 00:13

VELIKI PARTIZANOVAC VELIKI GLUMAC