ŠTA JE TEO ZGREŠIO? Milojević bez dlake na jeziku o Pešiću - ne radi se to tako sa kapitenom!

Autor:

Sport

09.08.2022

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši strateg Mege otvorio karte.

ŠTA JE TEO ZGREŠIO? Milojević bez dlake na jeziku o Pešiću - ne radi se to tako sa kapitenom!

Foto: Starsport

Srpski stručnjak Dejan Milojević izrazio je neslaganje sa odlukom Svetislava Pešića da sa spiska reprezentacije Srbije skine plejmejkera Miloša Teodosića.

Pomoćnik u stručnom štabu trenera Golden Stejta Stiva Kera smatra da Teo, s obzirom na reprezentativni staž, nije zaslužio takav tretman, osim ako nije napravio neki krupan prestup.

Ne znam razlog zašto je Teodosić otpao sa spiska i šta se tu tačno desilo. Treba da poštujemo to što je Miloš do sada uradio za reprezentaciju Srbije. Ako ne planiraš Tea u ekipi, onda ga ne zoveš na pripreme, pa sklanjaš. Jedino ako je on ne znam šta napravio, pa je moralo da se reaguje, ali Teodosić mi ne deluje kao takav lik - naveo je Milojević u podkastu sa Lukom i Kuzmom, a zatim je podsetio da je Kari i lane umeo da povuče slične poteze:

Republika

Foto: Starsport

Pešić i Teodosić

Radio je ove stvari Pešić i kada sam ja bio u nacionalnom timu 2001. godine, kada je potpuno podmladio sastav, iako su u odličnoj formi bili brojni iskusni igrači. Ovo što je uradio sa Teom sada, svojevremeno je uradio sa Šćepom. Teodosić je reprezentaciji dao mnogo i kao što Ščepa tada nije trebalo na taj način da bude sklonjen, nije trebalo ni Teo sada…Hoćeš da podmladiš reprezentaciju ili bilo šta drugo? Onda ga ne zoveš - zaključio je Dejan Milojević.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo se igra od 1. do 18. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading