ŠTA SE MILOŠU VUČE PO PARKETU... Teova supruga podelila čuveni video Dude Ivkovića o Teodosiću (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

09.08.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin putem Instagrama pruža podršku svom izabraniku koji je od strane selektora Srbije Svetislava Pešića odstranjen iz nacionalnog tima za predstojeće Evropsko prvenstvo.

ŠTA SE MILOŠU VUČE PO PARKETU... Teova supruga podelila čuveni video Dude Ivkovića o Teodosiću (VIDEO/FOTO)

Foto: Instagram.com

Proslavljeni kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić (35) posle 15 godina neće biti deo nacionalnog tima na velikom takmičenju.

Podsetimo, selektor Svetislav Pešić je u ponedeljak odlučio da plejmejkera "orlova" odstrani sa spiska košarkaša na koje računa za Evropsko prvenstvo (1. - 18. septembar).

Republika

Foto: Starsport

Miloš Teodosić i Svetislav Pešić

Svoj "bunt" povodom Karijereve odluke izazvala je i Jelisaveta Orašanin, supruga popularnog Tea koja je delila snimke čuvenih poteza, tajmauta ili isečaka iz intervjua o njenom izabraniku.

Poslednji u nizu je i onaj gde legendarni Dušan Ivković, nekadašnji selektor "orlova" govori o osvojenoj Evroligi sa Olimpijakosom i to sezonu kasnije nakon što je otišao Teodosić.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/jagodenamagli

Poruka Jelisavete na Instagramu

Panajotis Angelopulos, predsednik koga sada citiram, ne govorim da sam nešto izmislio kaže meni, 'Kouč Janakis vam je rekao da Teodosić ima jako slabe lateralne kretnje i da smo mi zbog toga morali da ga se rešimo. Ja ih upitam, ali znate zašto ima spore lateralne kretnje? Zato što ima mnogo velika m**a pa mu sve sprečavaju i udaraju u parket'. Tako da sam se tada smejao, ali to je jedna velika istina - rekao je tada čuveni Duda.

Miloš Teodosić je u dresu "orlova" osvojio tri srebrne medalje sa velikih takmičenja - Evropsko prvenstvo 2009, Svetsko prvenstvo 2014. i Olimpijske igre 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading