Ne bih odstranio Teodosića i da mi je URINIRAO u rezervoar! Italijan poslao podršku bivšem kapitenu "orlova" (FOTO)

Autor:

Sport

09.08.2022

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak je Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije doneo odluku da odstrani plejmejkera Virtusa sa spiska košarkaša na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Ne bih odstranio Teodosića i da mi je URINIRAO u rezervoar! Italijan poslao podršku bivšem kapitenu "orlova" (FOTO)

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

U ponedeljak je selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izazvao šok pošto je odlučio da se odrekne usluga kapitena Miloša Teodosića za predstojeće Evropsko prvenstvo (1. - 18. septembar).

Plejmejker Virtusa iz Bolonje, osvajača Evrokupa i povratnika u Evroligu neće biti deo nacionalnog tima posle 15 godina, a takvu odluku na slikovit način prokomentarisao je i Alesandro Mađo, italijanski košarkaški novinar i urednik na Sportandu.

 

 

Jedan neželjen i nestručan tvit: Miloša Teodosića ne bih izostavio i da sam selektor "drim tima" i da mi on urinira u rezervoar - napisao je Mađo.

Podsetimo, popularni Teo je u dresu "orlova" osvojio tri srebrne medalje sa velikih takmičenja - Evropsko prvenstvo 2009, Svetsko prvenstvo 2014. i Olimpijske igre 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading