PEŠIĆU SE OVO NEĆE SVIDETI: Šarenaac pružio BRUTALNU podršku Teodosiću snimkom zbog koga se Tviter USIJAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.08.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna tema u Srbiji, novinar "RTS-a" nas podsetio na momenat koji je svima u srcu!

PEŠIĆU SE OVO NEĆE SVIDETI: Šarenaac pružio BRUTALNU podršku Teodosiću snimkom zbog koga se Tviter USIJAO! (VIDEO)

Foto: Starsport

Slobodan Šarenac, uz ilustraciju Pešića i Teodosića

Sportski komentator Slobodan Šarenac oglasio se putem Tvitera oko odluke Svetislava Pešića da precrta kapitena Miloša Teodosića sa spiska reprezentacije Srbije.

Šarenac se jasno stavio na Teovu stranu podelivši video iz 2010. godine kada je lucidni plejmejker pogodio trojku preko Garbahose kojom je Srbija izbacila Španiju za prolaz u polufinale Mundobasketa.

Ovo mislim o ovome danas. Ne znam da li sam u pravu, u stvari svi smo u pravu, a kao i uvek vreme će nam pokazati ko je pogodio - naveo je novinar "RTS-a"

 

 

Inače, o Karijevom rezu oglasio se i Stefan Marković, reagovao je i Danilo Anđušić, dok je Pešić sličan potez povukao 2001. godine uoči prvenstva Evrope u Istanbulu, kada se Jugoslavija okitila zlatnom medaljom.

Podsetimo, Evrobasket se igra od 1. do 18. septembra, a "Orlovi" su smešteni u grupu D sa Izraelom, Holandijom, Češkom, Finskom i Poljskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading