PARTIZAN TONE SVE DUBLJE: Katastrofa za crno-bele!

Autor:

Sport

08.08.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači kluba iz Humske u neverici.

PARTIZAN TONE SVE DUBLJE: Katastrofa za crno-bele!

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Utakmicom u Ivanjici između Javora i Mladost GAT-a kompletirano je peto kolo Superlige Srbije, odnosno odigrani su sve mečevi koji prethodno nisu odloženi.

Prema tome, posle pet kola nacionalnog prvenstva deset ekipa je odigralo sve mečeve, dok je šest timova po četiri puta izlazilo na teren. U pitanju su Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina, Radnički Niš, Napredak i Kolubara.

Međutim, ni taj podatak nije zasmetao Crvenoj zvezdi da ne bude na čelu tabele sa maksimalnih 12 bodova i neverovatnom gol-razlikom 17:1.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Sa druge strane, Partizan koji je katastrofalno otvorio sezonu trenutno zauzima devetu poziciju, koja na kraju regularnog dela sezone vodi u plej-aut!

Podsetimo, crno-beli u svim takmičenjima od starta sezone imaju jedan trijumf, dva remija i dva poraza, a rezultate su ostvarivali baš tim redom, pa će u utorak biti navršeno mesec dana bez pobede "Parnog valjka".

Republika

Foto: Starsport

Trener Partizana Ilija Stolica

Jednak broj bodova kao aktuelni prvak države ima Čukarički, ali sa slabijom gol-razlikom i utakmicom manje, dok su po 10 osvojili Vojvodina i Javor.

TSC, Spartak i Voždovac sa po osam bodova drže od petog do sedmog mesta na tabeli, a poslednja pozicija koja vodi u plej-of pripada Novom Pazaru sa šest.

Ispod Pazaraca sledi Partizan, koji ima jednak broj bodova kao kragujevački Radnički i Kolubara.

Njima u leđa gledaju Mladost GAT sa četiri boda, po dva poena su osvojili lučanska Mladost, Radnički iz Niša i surdulički Radnik, dok je na začelju sa samo jednim remijem Napredak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading