LALAT UDARIO NA LAZETIĆA: Izigrava Murinja po Srbiji, o meni može da priča kada napravi rezultat kao ja!

Autor:

Sport

08.08.2022

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ostao dužan.

LALAT UDARIO NA LAZETIĆA: Izigrava Murinja po Srbiji, o meni može da priča kada napravi rezultat kao ja!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Trener Borca iz Banjaluke Nenad Lalatović ušao je u sukob sa Žarkom Lazetićem.

Povod za to je izjava trenera TSC-a posle meča sa Partizanom u kojem je bilo 0:0.

Ako neko očekuje da zato dođem u dresu Partizana na utakmicu sa decom i da igram da izgubim, to se neće desiti - rekao je tada Lazetić.

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Lalatović je shvatio da se radi o njemu i meču iz 2018. godine, kada je kao trener Čukaričkog na teren izveo decu obučenu u dresove kluba sa Marakane.

- Žarkovu izjavu mi je skoro neko pokazao, stvarno nisam znao da je to rekao. On je brat Nikole Lazetića, s kojim sam popravio odnos. Cenim ga kao trenera i nikada ga ne bih spomenuo, kao ni njegovu decu. On je rekao „jedan od trenera“, ja bih mu poručio, ako si toliko hrabar, kaži „Nenad Lalatović je izveo decu“. Moraš da ima m..a da to kažeš, a ne da okolišaš. Izigravaš velikog Murinja po Srbiji. Možeš da pričaš o meni, kad napraviš neki veliki rezultat, kao što sam ja napravio, kad napraviš ime i prezime kao što sam ja to uradio. Zameram mu jednu stvar, odličan je trener, odličan momak, ali moje sinove je sad spomenuo i nikad više. I opet ću to uraditi, opet ću izvesti svoju decu na “Marakanu" - rekao je Lalatović za "Glas srpske".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading