VEĆ VIĐENO U NACIONALNOM TIMU: Da li je Pešićeva odluka o Teu vredna ZLATA na Evropskom prvenstvu?

Autor:

Sport

08.08.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija 2001. godine ostala bez Saleta, sada bez Tea...

VEĆ VIĐENO U NACIONALNOM TIMU: Da li je Pešićeva odluka o Teu vredna ZLATA na Evropskom prvenstvu?

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i Miloš Teodosić

Srbijom je, poput bombe, odjeknula vest da je selektor Svetislav Pešić "precrtao" Miloša Teodosića, a slična situacija dogodila se pre 21 godine uoči Evropskog prvenstva u Turskoj. Tada se popularni Kari odrekao dugogodišnjeg reprezentativnog plejmejkera Aleksandra Đorđevića, a ishod svi dobro pamtimo - zlato u Istanbulu.

Republika

Foto: arhiva - srbijainfo.gov.rs

Već viđeno - Sale rekao "ne" Jugoslaviji, a Srbija sada ostala bez dugogodišnjeg pleja

Postavlja se pitanje da li "orlovi" mogu da ponove taj podvig na Evrobasketu, a Pešić je pre osam meseci ipak najavio da bi Teo mogao da pomogne Srbiji.

- Teodosić želi da igra za reprezentaciju, tu dileme nema, on je kapiten. Imao sam sličnu situaciju u minula vremena, kada sam to pitanje postavio Aleksandru Đorđeviću, a od njega sam tada dobio odgovor "dosta je, sve me boli, ovo leto bih se posvetio" oporavku i drugim stvarima". Međutim, Teo je katao "dokle god me ti trebaš, ja sam tu", kako je to lepo - konstatovao je Pešić, gostujući na "TV Arena".

 

 

O Karijevoj odluci oglasili su se i bivši reprezentativci Srbije, Danilo Anđušić i Stefan Marković, a prvenstvo Evrope igraće se od 1. do 18. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading