TRAGEDIJA NA ROĐENDANSKOJ PROSLAVI! Devojčica (11) se udavila u AKVA PARKU! Spasioci tražili od gostiju maske za ronjenje!

Autor:

Svet

08.08.2022

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitne službe su pozvane tek posle pola sata, a gosti tvrde da je spasiocima trebalo više od 20 minuta da isprazne vodeni poligon.

TRAGEDIJA NA ROĐENDANSKOJ PROSLAVI! Devojčica (11) se udavila u AKVA PARKU! Spasioci tražili od gostiju maske za ronjenje!

Foto: Profimedia

Ilustracija

Jedanaestogodišnja devojčica udavila se na rođendanskoj proslavi u akva parku u britanskom Berkširu, nakon što je ostala zarobljena ispod plutajućeg poligona. Uprava akva parka našla se na udaru kritika zbog navodne nepripremljenosti spasilačke službe.

Park je bio iznajmljen na sat vremena za potrebe proslave dečjeg rođendana. Panika je nastala pred kraj rezervisanog termina, nakon što je majka tragično preminule devojčice shvatila da ne može da je pronađe, a neki od njenih prijatelja su sugerisali da su je poslednj put videli kako odlazi ispod poligona, prenosi Dejli mejl.

Članovi spasilačke službe su, prema iskazima svedoka, trčali unaokolo i molili goste da im pozajme maske za ronjenje, budući da nisu imali pristup opremi za spasavanje iz vode. Hitne službe su pozvane tek posle pola sata, a gosti tvrde da je spasiocima trebalo više od 20 minuta da isprazne vodeni poligon.

Prisutne odrasle osobe su se međusobno podelile i krenule da pretražuju vodeni park kako bi pronašli devojčicu, a ubrzo su im u tome pomogli policija i vatrogasci. Uz pomoć dva helikoptera devojčica je pronađena sat i po nakon što je nestala. Prevezena je u obližnju bolnicu, ali joj nije bilo spasa.

Policija istražuje njenu smrt, čiji tačan uzrok nije zvanično potvrđen javnosti. Prisutne osobe ogorčene su "monstruoznom" reakcijom službenika u parku, tvrdeći da tinejdžeri u spasilačkoj službi "nisu bili pripremljeni za ovakav slučaj".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading