OTKRIVAMO: Istina o Gudurićevom povratku i Teodosićevom dolasku u Crvenu zvezdu!

Autor: Republika

Sport

19.07.2022

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Marko Gudurić se ovog leta dovodi u vezu sa povratkom na Mali Kalemegdan, ali prema saznanjima Republike, to se neće desiti.

OTKRIVAMO: Istina o Gudurićevom povratku i Teodosićevom dolasku u Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Spekulisalo se, pregovaralo se, ali bomba neće odjeknuti! Marko Gudurić se ovog leta ipak neće vratiti u redove Crvene zvezde, saznaje Republika.

Prema informacijama našeg portala, došlo je do kontakta crveno-belih i košarkaša Fenerbahčea, ali u ovom trenutku povratak nije realna opcija

- Gudurić sa prvakom Turske ima jak ugovor za sledeću sezonu i to je glavna prepreka u realizaciji povratka sjajnog šutera na Mali Kalemegdan - rekao je za naš portal izvor iz kluba.

Gudurić je dres Crvene zvezde nosio od 2013. do 2017. godine, da bi potom prešao u Fenerbahče, za koji je igrrao dve sezone. Onda je usledio odlazak "preko bare", u redove Memfis Grizlisa, ali se posle jedne sezone vratio u Fener, sa kojim ima ugovor do leta 2023. godine.

Sa druge strane, crveno-beli pregovaraju o dolasku Miloša Teodosića na Mali Kalemegdan. Sjajni plejmejker je pod ugovorom sa Virtusom, ali nije nemoguće da Teo konačno obuče dres Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading