Nikola Kalinić o Barseloni: Čast i privilegija! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

18.07.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde u ponedeljak je odradio lekarske preglede i izneo prve utiske i očekivanja.

Nikola Kalinić o Barseloni: Čast i privilegija! (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Nikola Kalinić, najbolji košarkaš Crvene zvezde iz prethodne sezone nedavno je potpisao za Barselonu, a u ponedeljak je odradio lekarske preglede i izneo prve utiske i očekivanja.

- Barselona je jedan od najvećih klubova i sportskih organizacija na svetu. Čast je biti ovde i ponosan sam. Nadam se da će sve dobro proći i da ćemo imati mnogo uspeha - rekao je Kalinić.

 

 

Osvajač triple krune sa crveno-belima smatra da će biti "klackalica" u sezoni.

- Očekujem dugu sezonu, mnogo utakmica, uspone i padove, povrede, poraze i velike pobede, a nadam se i velikom slavlju na kraju - istakao je Nikola.

 

 

U Kataloniji ga očekuje jedno dobro poznato lice i takođe još jedno pojačanje Barse - Jan Veseli, dugogodišnji saigrač iz Fenerbajčea.

- Privilegija je igrati sa ovakvim igračima. Sa Veselim sam proveo pet godina u Fenerbahčeu, dobri smo prijatelji i odlično ga poznajem. Ostali momci su takođe sjajni, velika su imena u svetu košarke - jasan je Srbin.

Republika

Foto: Starsport

Jan Veseli u dresu Fenerbahčea

Za kraj, Nikola Kalinić je poručio da će ostaviti poslednju kap znoja za uspeh Barselone.

- Nadam se da će me navijači prihvatiti. Daću sve od sebe, to mogu da obećam. Ne znam da li ćemo pobeđivati ili gubiti, ali daću 100 odsto. Ljudi to znaju da cene, pa se nadam da ćemo uspostaviti dobru konekciju i da će u Palau Blaugrani biti sjajna atmosfera - zaključio je krilni košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading