"TO JE TO!" Kalinić se emotivnim putem oprostio od Zvezde (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2022

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je prošle sezone sa crveno-belima osvojio triplu krunu, a nedavno je potpisao ugovor sa Barselonom.

"TO JE TO!" Kalinić se emotivnim putem oprostio od Zvezde (FOTO)

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije Nikola Kalinić postao je novi košarkaš Barselone u koju je došao posle godinu dana i triple krune u Crvenoj zvezdi.

Krilni as vratio se na Mali Kalemegdan u teškom trenutku kada je Željko Obradović postao trener Partizana i doveo neverovatna pojačanja.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Kalinić na jednom od večitih derbija

Na kraju, Subotičanin se okotio regionalnom i srpskom titulom, kao i trofejem u Kupu Radivoja Koraća, a emotivno se putem Instagrama oprostio od crveno-belih i Delija.

Nešto tražim idealne slike, kolaže i ostalo... Ovo je to, to je to. Hvala vam svima i vidimo se sledećeg puta - poručio je Kalinić putem Instagrama, te ostavio otvorenu opciju da se ponovo vrati na Mali Kalemegdan jednog dana.

 

 

Nikola je bio i na meti Virtusa iz Bolonje, imao je odličnu ponudu i od Crvene zvezde, ali kako je naš portal ekskluzivno otkrio, on je imao jasan razlog zašto je došao u Kataloniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading