Svi koji komentarišu Partizan neka brinu svoju brigu: Ostoja Mijailović bez dlake na jeziku - sve je javno izneo!

Autor:

Sport

16.07.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je danas da crno-beli za porez državi duguju malo više od pet miliona evra.

Svi koji komentarišu Partizan neka brinu svoju brigu: Ostoja Mijailović bez dlake na jeziku - sve je javno izneo!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

On je na taj način odgovorio hrvatskom treneru Aleksandru Aci Petroviću koji je uporedio stanje Cibone i Partizana rekavši da se Zagrepčani gase zbog poreskog duga od pet miliona evra, dok Partizan igra Evroligu sa dugom od sedam miliona evra.

- Nije istina da Partizan duguje 7,000,000 evra, poreski dug je nešto malo veći od 5,000,000 evra i datira već dve decenije, možda i duže. Partizan je u postupku dobijanja reprograma kod Poreske uprave što nam pripada po zakonu. Svi koji komentarišu Partizan neka brinu svoju brigu, mi ne komentarišemo druge već radimo svoj posao - izjavio je Ostoja Mijailović za "Sportal".

Foto: Starsport

Željko Obradović i Ostoja Mijailović

 

On je dodao da mu je žao zbog stanja u kojem se nalazi Cibona.


- Zaista mi je žao što Cibona prolazi kroz tešku situaciju, želim im da prevaziđu svoje probleme i nastave dalje. Mi smo sve to prošli 2017. godine, taj period nikad neću zaboraviti - rekao je Ostoja Mijailović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading