Tačno u evro: Mijailović otkrio koliko je Partizan PLATIO igranje Evrolige!

Autor:

Sport

15.07.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli morali da se "otvore" da bi ponovo nastupili u eliti.

Tačno u evro: Mijailović otkrio koliko je Partizan PLATIO igranje Evrolige!

Foto: Starsport

KK Partizan će naredne sezone igrati u Evroligi, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović otkrio je da ih je licenca za elitno takmičenje koštala pola miliona evropskih novčanica.

Vajld-kard ima jedan uslov. I Valensija, i mi, koji smo aplicirali prema bordu Evrolige ona je imala cenu od 500.000 evra. Očekujemo informaciju od Evrolige kada to da platimo i bićemo spremni na to, jer će nama Evroliga dosta finansija da uozbilji, dobićemo još sponzora, biće više prihoda od karata i to je nešto što smo čekali zadnjih deset godina svi zajedno - naveo je Mijailović za "Sportal", a potom je podvukao značaj trenera Željka Obradovića.

Republika

Foto: Starsport

Najbolji u Evropi - Mijailović o Obradoviću

Što se uloge Željka Obradovića tiče, mislim da je to suvišno govoriti. Željko je najveći košarkaški radnik Evrope svih vremena. Željko ima devet osvojenih titula i sad vi zamislite da imate košarkaški rad iza vas 30 godina i da ste trećinu od toga bili prvi u Evropi. I to govori koliku je on ulogu imao u ovom procesu. Naravno, imao je ulogu i Fajnal-for u Beogradu, i finansijska stabilizacija Partizana, to što smo u Areni - zaključio je Čelnik Partizana, koji će prvi meč u Evroligi posle devet godina odigrati na jesen u Berlinu, gostovanjem Albi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading