Poljoprivredno zemljište sa severa Srbije kao garancija: Mijailović otkrio kako će Partizan platiti porez državi!

Autor:

Sport

14.07.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se predsednik crno-belih.

Poljoprivredno zemljište sa severa Srbije kao garancija: Mijailović otkrio kako će Partizan platiti porez državi!

Foto: Starsport

Partizan i Crvena zvezda odigrali su burnu finalnu seriju ABA lige, a usred nje u žižu javnosti stigla je nova tema - poreski dug Večitih.

Tada je obnarodovano da crno-beli duguju preko pet miliona evra, a čelnik Parnog valjka Ostoja Mijailović otkrio je model po kome crno-beli planiraju da ispune svoje obaveze prema državi.

- Partizan se proteklih 20 godina bori sa poreskim dugovima. Kao što je poznato, nasledio sam poreski dug dolaskom u Partizan, kao i mnogo dugovanja prema igračima i radnicima kluba, a koji su do današnjeg dana isplaćeni. Sada intenzivno radimo na rešavanju preostalog poreskog duga. Poreski dug Partizana u ovom trenutku iznosi 649,7 miliona dinara - naveo je Mijailović za "24sedam", a potom je dodao:

Rešenje ovog problema bi bilo sklapanje ugovora sa državom o reprogramu ovog duga. Kao kolateral ćemo ponuditi veoma vredno poljoprivredno zemljište koje se nalazi na severu Srbije, a već uveliko radimo na tome. U narednim danima, u koordinaciji sa državom ćemo realizovati ovaj posao. Tim zemljištem, koje je vrednije od poreskog duga koji ima Partizan, ćemo garantovati da ćemo kroz reprogram poreski dug isplatiti na vreme - poručio je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading