Treći put u Humskoj: Mijailović oduševio Grobare rečima o Partizanovom letnjem pojačanju!

Autor:

Sport

01.07.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crno-belih najavio snažan tim za sezonu 2022/2023.

Treći put u Humskoj: Mijailović oduševio Grobare rečima o Partizanovom letnjem pojačanju!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović obradovao je Grobare najavom da će crno-beli napraviti tim koji će naredne sezone biti kadar da osvoji trofeje, kako na Jadranu, tako i na domaćoj sceni.

- Kad ste u Partizanu, ciljevi se uvek znaju, idemo na trofeje. E takav tim nam treba. Nikakve kalkulacije ne dolaze u obzir. Zanimaju nas samo trofeji i u skladu sa tim ćemo i da se ponašamo. U svakodnevnoj sam komunikaciji sa trenerom. Radimo najbolje što možemo da napravimo konkurentan tim - poručio je čelnik Parnog valjka za "Informer", a potom je dodao:

Radimo na pravljenju tima, ali ne bih mogao da govorim o imenima. Bilo bi neozbiljno, jer ako neko od njih ne dođe, protumačiće se da nisam govorio istinu. Nije toliko važno hoće li igrači biti stranci ili domaći, najvažnije je da imaju kvalitet da igraju u našem timu.

Bek Danilo Anđušić vratio se u Humsku, potpisavši dvogodišnji ugovor, a Mijailović nije krio oduševljenje sklopljenim poslom.

Republika

Foto: Starsport

Mijailović zadovoljan Anđušićem

- Srećan sam što je Anđušić došao. On je partizanovac, voli klub, u dva navrata je već bio ovde, tako da zna kako klub funkcioniše. Verujem da će doprineti našim dobrim partijama - zaključio je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading