Mijailović sve otkrio: Pozivnicu smo platili pola miliona evra! Kvartet ostaje bez ugovora!

Autor:

Sport

26.06.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana ne želi da skriva bilo šta.

Mijailović sve otkrio: Pozivnicu smo platili pola miliona evra! Kvartet ostaje bez ugovora!

Foto: Starsport

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović se pre godinu dana vratio na klupu Partizana, a sada je utiske iz tog perioda sumirao prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

- Klub je promenio celokupnu organizaciju. Očekivali smo trofeje, ali je u ABA ligi malo nedostajalo. U Evrokupu smo nesrećno izgubili na startu nokaut faze. To ostaje iza nas jer smo se posle osam godina vratili u Evroligu. To će mnogo da znači za Partizan i za Srbiju - rekao je Mijailović za "MaxBet sport".

Republika

Foto: Starsport

Zoran Savić, Željko Obradović i Ostoja Mijailović

Crno-beli su se u elitu vratili tako što su nauštrb izbacivanja ruskih klubova dobili vajld kard.

Kada smo vratili Obradovića, Partizan je pokazao svoju nameru. Pozivnicu plaćamo 500.000 evra. Minimalan budžet je 7,5 miliona evra. Kada smo aplicirali morali smo da imamo način da ostvarimo budžet. Neće biti jednostavno sakupiti pare za budžet. Biće mnogo utakmica u ligaškom delu, igraćemo i po tri utakmice nedeljno, uzimaćemo više čartera nego ranije. Očekujem veću podršku navijača da kupuju karte i dolaze na utakmice. Ako smo za sve ove godine otkako sam u klubu rešavali budžet, onda ćemo i sada da ga rešimo. Hvala svima koji su nam pomogli. Borićemo se da ove sezone imamo što veći budžet.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Vodeći evropski klubovi su već počeli da prave timove za narednu sezonu, dok se u Humskoj za sada ništa ne dešava.

- Svaki dan posmatramo košarkaško tržište, imamo nekoliko imena. Neću sada o imenima. Želimo da se pojačamo kako bismo ostvarili zavidne rezultate - istakao je Mijailović, pa nastavio:

- Zna se kome ističu ugovori. Ne mogu sada da kažem sa kime će da se nastavi saradnja. Ugovori ističu Radetu Zagorcu i Nemanji Dangubiću, istekli su Matijasu Lesoru i Dalasu Muru. Raskinuli smo ugovor sa Rodionsom Kurucom. Imamo dosta mladu i perspektivnu ekipu. Jam Madar, Tristan Vukčević i Balša Koprivica su budućnost Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Nije želeo da ulazi u verbalni rat sa večitim rivalom.

Posle dešavanja u plej-ofu u ABA ligi, ne želimo da pravimo štetu Srbiji, niti ja želim da pravim sebi popularnost. Vratili smo se u Evroligu i treba da se ponašamo kao evroligaška ekipa. Mogu da prozivaju koliko god žele, mi ćemo da se bavimo našom organizacijom. Na početku mog mandata u Partizanu sam odgovarao na svaku prozivku, a sada ću da odgovaram samo na laži. Ne zanimaju me prozivke lažnih voditelja i ostalih - poručio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading