Sanjao da dođe u Partizan: Egzum oduševljeno pričao o Grobarima kada je potpisao za Barselonu! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.07.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijancu će se ispuniti želja.

Sanjao da dođe u Partizan: Egzum oduševljeno pričao o Grobarima kada je potpisao za Barselonu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dante Egzum

Australijski košarkaš Dante Egzum (26, 198) dolazi u Partizan, čime će mu se ostvariti velika želja da zaigra pred Grobarima.

Naime, on je u decembru prošle godine prvi put stigao u Evropu kada je obukao dres Barselone, a već tom prilikom je pričao o najvatrenijim navijačima Partizana.

- Mislim da je odlučujuća želja bila da igram pred navijačima. Oduvek sam bio fan... Znate, jedan od mojih saigrača (Najdžel Vilijams-Gos prim.aut.) voleo je Partizan i uvek mi je pokazivao video sa utakmica njegove ekipe i Partizanove lude navijače. Posebno na mečevima sa Crvenom zvezdom, pa mislim da me je to najviše privlačilo. Onda sam došao u Barselonu - govorio je Australijanac po dolasku u Kataloniju.

Egzum je 2014. godine izabran kao peti pik na NBA draftu od strane Juta Džeza. U toj franšizi je proveo pet i po godine, pre nego što je draftovan u Klivlend Kavalirse, iz kojih je posle 12 meseci prešao u Barselonu.

Podsetimo, pre Egzuma je u Humsku ovog leta stigao Danilo Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading