Veče za zaborav: Jović i Petrušev slabi, Simanić solidan, Pokuševski i Koprivica nisu ni dobili šansu! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.07.2022

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između subote i nedelje je u Letnjoj NBA ligi odigrano osam utakmica, a na parketu su se našla tri srpska košarkaša.

Veče za zaborav: Jović i Petrušev slabi, Simanić solidan, Pokuševski i Koprivica nisu ni dobili šansu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Pet Rajli, Nikola Jović i Erik Spolstra

Ekipa Majami Hita je rezultatom 88:78 pobedila Boston Seltikse, a u startnoj postavi tima sa Floride našao se Nikola Jović.

Međutim, 27. pik na ovogodišnjem draftu se nije proslavio, pošto je na parketu proveo 14 minuta tokom kojih nije postigao niti jedan poen. Imao je Jović jedan neuspešan pokušaj iz igre, kao i dva promašena slobodna bacanja, ali se bar upisao u drugim kolonama. Talentovani srpski košarkaš je uhvatio četiri lopte, a podelio je i jednu asistenciju.

Drugi naš igrač koji je dobio priliku je Filip Petrušev, koji je bio za nijansu bolji od Jovića.

Njegovi Filadelfija Seventisiksersi su sa 97:77 poraženi od Toronto Reptorsa, a Petrušev je meč počeo sa klupe i u igri je proveo osam minuta. Za to vreme je upisao dva poena (0/1 za dva, 2/2 slobodna bacanja), četiri skoka i po jednu blokadu i ukradenu loptu.

Najzapaženiji Srbin bio je Boriša Simanić koji je u pobedi Jute nad Atlantom (72:66) upisao sedam poena, dva skoka i tri blokade od kojih je jedna bila fantastična.

Sa druge strane, Aleksej Pokuševski i Balša Koprivica su odmarali, pošto nisu proveli ni sekund na parketu u utakmicama Oklahoma - Hjuston (88:90) i Detroit - Vašington (105:99).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading