Ima se, može se: Legendarni košarkaš POTROŠIO ogroman novac u samo jednoj kupovini! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.07.2022

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji ove igre otkrio je tajnu koja je mnoge iznenadila, ali i nasmejala...

Ima se, može se: Legendarni košarkaš POTROŠIO ogroman novac u samo jednoj kupovini! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji četvorostruki osvajač NBA prstena, Šekil O`Nil gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji i otkrio zanimljiv događaj iz, sada već davne 2008. godine.

Te godine, popularni "Šek atek" prešao je iz redova Majamija u Finiks i usledilo je useljenje u kuću u kojoj nije imao ništa. O`Nil je iz tog razloga posetio poznati lanac hipermarketa "Valmart" gde je samo u jednoj kupovini potrošio neverovatnih 70.000 dolara.

Kupovao je gorostasni centar sve, od nekolicine televizora, laptopova, štampača,..., do majica i donjeg rublja, a poseban smeh u publici izazvalo je njegovo izlaganje na događaj sa kase.

Naime, nakon što je platio račun kraditnom karticom, iz banke su ga zvali da mu skerenu pažnju da je njegova kreditna kartica očigledno ukradena. Šta je potom bilo, pogledajete u sledećem videu...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BoBosephus (@bobosephus)

 

Treba napomenuti da je danas pedesetogodišnji Šekil O`Nil svoju profesionalnu košarkašku karijeru započeo 1992. godine u redovima ekipe Orlanda. Četiri godine kasnije prelazi u redove LA Lejkersa sa kojima je ostvario i najveće rezultatske uspehe osvojivši četiri NBA prstena.

Pored navednih klubova, "Šek atek" ja nastupao i za Majami, Finiks i Klivlend, a profesionalnu karijeru okončao je 2011. godine u dresu Bostona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading