Marjanović ponovo u Evroligi, Bobi posle sedam godina ide iz NBA?

Autor:

Sport

01.07.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar na meti povratnika u elitno takmičenje!

Marjanović ponovo u Evroligi, Bobi posle sedam godina ide iz NBA?

Foto: Tanjug/AP

Boban Marjanović

Turski mediji prenose da će se Nemanja Bjelica vratiti u Fenerbahče, a Evroligu bi naredne sezone takođe po povratku iz NBA mogao da igra Boban Marjanović (33).

Popularni Bobi je pre nedelju dana iz Dalasa trejdovan u Hjuston, a franšiza iz Teksasa ne računa ozbiljno na njega.

Republika

Foto: Starsport

Boban Marjanović

Takođe, srpski centar ima zagarantovanih 3.500.000 dolara iz ugovora sa Roketsima i posle isplate će moći da bira narednu destinaciju.

Jedna se i sama javlja, pošto je momak rođen u Boljevcima na listi želja osvajača Evrokupa, Virtusa iz Bolonje koji će ponovo igrati u elitnom takmičenju posle 14 godina.

 

 

Ako se Italijani i Marjanović dogovore, Boban bi ponovo zaigrao na Starom kontinentu, a u poslednjoj sezoni u Evropi (2014/15) dominirao je i bio deo idealne petorke Evrolige.

Podsetimo, Bobi je u od odlaska "preko bare" branio boje San Antonija, Detroit Pistonsa, Los Anđeles Klipersa, Filadelfije, Dalas Maveriksa i sada Hjutson Roteksa.

Republika

Foto: Starsport

Boban Marjanović u dresu Crvene zvezde

Videćemo šta će odlučiti Srbin koji je vrlo popularan u Americi, uplovio je u ozbiljne glumačke vode i privlači veliki marketinski potencijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading