Nije Vasa džabe MVP: Micić od NBA timova tražio osmocifrenu platu!

Autor: Tanjug

Sport

24.06.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije na raskrsnici.

Nije Vasa džabe MVP: Micić od NBA timova tražio osmocifrenu platu!

Foto: Starsport

Vasa Micić sa srpskom zastavom i peharom Evrolige

Srpski košarkaš Vasilije Micić stavio je pred NBA timove koji žele da ga angažuju ultimatum u vidu plate od 10,3 miliona dolara, preneo je specijalizovani košarkaški portal "Hoops Hajp".

Plejmejkera Efesa Filadelfija je 2014. izabrala kao 52. pika na draftu, a u međuvremenu je njegova prava prosledila Oklahomi.

Republika

Foto: Starsport

Vasilije Micić

Za dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope i MVP fajnal-fora Evrolige navodno su zainteresovani Denver, Čikago, Milvoki i San Antonio.

Tokom prethodne sezone Micić je izjavio da želi da igra u najjačoj košarkaškoj ligi sveta i da pod tim podrazumeva ozbiljnu minutažu na terenu.

- Iskreno, imam želju da odem u NBA, ali na način koji sam rekao i ljudima iz Oklahome, a to je jedino da igram tamo. Ja stvarno ne vidim sebe da odem tamo da bih rekao drugarima iz kraja da sam bio u NBA ligi i da im donesem dres Oklahome. Mene to ne inspiriše - izjavio je Micić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading