Nagetsi prave "brutalan" tandem: Jokić insistira na dovođenju srpskog reprezentativca u Denver!

Autor:

Sport

23.06.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Srbin bi mogao da ostvari svoj san.

Nagetsi prave "brutalan" tandem: Jokić insistira na dovođenju srpskog reprezentativca u Denver!

Foto: www.profimedia.rs

Centar Denvera Nikola Jokić

Denver čini sve da svog najboljeg igrača Nikolu Jokića učini zadovoljnim. Najpre su mu dali unosan ugovor od 260 miliona dolara, a sada bi, prema pisanju "Bleacher Report-a", u Kolorado mogao da stigne i srpski reprezentativac Vasilije Micić.

Pomenuti izvor navodi da, iako na plejmejkera Efesa prava polaže Oklahoma, Nagetsi čine sve što je u njihovoj moći kako bi obezbedili prostor za angažman velikog pojačanja.

Micić je osvojio dve uzastopne Evrolige sa Turcima, a ne F4 u Beogradu proglašen je za najkorisnijeg igrača. Tokom sezone imao je nestvaran prosek od preko 18 poena po utakmici, ali je skeptičan po pitanju selidbe "preko bare", budući da traži franšizu koja će mu garantovati bar 20 minuta na parketu.

Republika

Foto: Starsport

Kraj saradnje Micića i Larkina - Vasa kod Nikole?

To bi mogao da bude Denver, a ako se transfer ostvari Jokić i Micić će obnoviti saradnju iz Mege, koja je trajala u periodu od 2012. do 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading