Tragedija izbegnuta u poslednjem trenutku: Sudija doživeo srčani udar na terenu - košarkaš mu spasao život! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U malo izbegnuta tragedija.

Tragedija izbegnuta u poslednjem trenutku: Sudija doživeo srčani udar na terenu - košarkaš mu spasao život! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Tokom susreta plej-ofa košarkaške lige Njujorka između ekipa Džejmstauna i Toleda, delilac pravde na ovom meču Džon Skali, doživeo je srčani udar.

Kako se može videti na snimku lokalne televizije "Viralo Q", u finišu prvog perioda igre, pomenuti sudija je u jednom trenutku pao, ali je imao sreće što mu je pritrčao košarkaš Majls Kopland koji je inače vatrogasac i pružio mu prvu pomoć. Zahvaljujući brzoj reakciji Koplanda, kako prenosi portal "Mondo", sudija Džon Skali je uspeo da preži

 

 

Nakon susreta Majls Kopland je za lokalne medije izjavio:

- Sa klupe sam video da se sudija srušio i proradili su mu instinkti. Opipao sam puls i odmah proverio da li diše. Pulsa nije bilo, tako da sam počeo odmah sa oživljavanjem, za koje sam prošao obuku - istakao je Kopland, po zanimalnju vatrogasac i košarkaš ekipe Toleda koja je na kraju i slavila na ovom susretu.

Kako se nezvanično saznaje, košarkaški sudija Džon Skali je trenutno u stabilnom stanju i očekuje se da će se uskoro i oporaviti. Da li će to biti i dovoljno da se vrati na košarkaške terene, vreme će pokazati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading