To bi bilo to: Rastali se Jovanović i Mega!

Autor:

Sport

14.06.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović izjavio je večeras posle poraza od Crvene zvezde (88:66) u majstorici polufinala Superlige Srbije da su crveno-beli zasluženo slavili i plasirali se u finale.

To bi bilo to: Rastali se Jovanović i Mega!

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović je najavio da se rastaje sa Megom i da će karijeru nastaviti na drugom mestu.

- Čestitiam Zvezdi na pobedi, zasluženo je pobedila i prošla u finale. Sezona je bila jako dugačka i komplikovana. Imali smo udara i povreda i KOVID i solidno smo završili sezonu. Svima u klubu želim sve najbolje u nastavku karijere. Naterani smo bili da igramo sa malom rotacijom, Zvezdin roster to zahteva. U ovoj utakmici nismo imali nimalo svežine, a Kalinić je pokazao raskošan kvalitet i stavio nas na razliku koju nismo mogli da stignemo - rekao je Jovanović i istakao da su zablude da je Mega tim bez takmičarskih ambicija. - Tim je napravljen da igramo sa mladim momcima. Radi se o vrlo kvalitetnim, mladim igračima. Niko im nije rekao da ne moraju da dobijaju utakmice. Ozbiljna je frka na njima da moraju da treniraju i bolje i jače, pa čak i kad je rival Zvezda koju dobiješ u jedan odsto slučajeva.

 - Nastaviću karijeru negde drugde. Sutra šetnja pored Dunava sa kučetom, dok njemu ne dosadi. Znam gde sam došao. Tri godine sam bio u Rusiji, pa u Kini i Japanu. Ovaj posao je bio veliki izazov. Veliki broj mladih igrača je prošao i svi su odlazili na viši nivo. Zadovoljan sam jer su momci iz meseca u mesec napredovali i postajali bolji - rekao je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading