Zakuvalo se: Drama u Ljubljani zbog Luke Dončića!

Autor:

Sport

08.06.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA asovi su udarna vest u glavnom gradu Slovenije.

Zakuvalo se: Drama u Ljubljani zbog Luke Dončića!

Foto: Tanjug/AP

Slovenac Luka Dončić tokom OI u Tokiju

Reprezentacija Slovenije dočekaće 30. juna Hrvatsku u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a u Ljubljani vlada nezapamćena euforija pred meč nacionalnog tima.

Kako javljaju tamošnji mediji, dvorana "Stožice" je rasprodata, ali postoji ogromna neizvesnost oko nastupa prvih zvezda "Zmajčeka" - Luke Dončića i Gorana Dragića.

U timu imamo jednu od najvećih svetskih zvezda košarke, koja je spremna da žrtvuje slobodne dane tokom leta, ali još nismo dobili informaciju gde, kako i kada moramo da se prijavimo i osiguramo poznate ličnosti kao što su Luka Dončić i Goran Dragić (...) Mislim da ćemo naći rešenje, jer je svima u interesu da Luka igra za Sloveniju u kvalifikacijama za Svetski kup i na Evropskom prvenstvu - rekao je Rašo Nesterović, generalni sekretar Košarkaškog saveza Slovenije i bivši NBA igrač.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dončić i Dragić pod upitnikom za kvalifikacije

Inače, okršaj u slovenačkoj prestonici može da bude problematičan sa bezbedonosnog aspekta, budući da po pravilima FIBA gostujuća selekcija ima pravo na 500 ulaznica. Ukoliko Hrvati dođu u grotlo "Stožica", postavlja se pitanje kako obezbediti taj meč, imajući u vidu rivalitet koji tradicionalno vlada između ove dve zemlje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading