SUMANUTE IZJAVE JOVANA MARIĆA šokirale Srbiju: Studentkinje su te koje UZNEMIRAVAJU profesore sa minićima i dva broja manjim PRSLUČETOM!

Autor:

Vesti

08.06.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anonimne ispovesti studenata arhitekture na Instagram nalogu anketa_arh.bg o seksualnom uznemiravanju od strane predavača digle su javnost na noge, a u ceo slučaj uključilo se i tužilaštvo. Prof. dr Jovan Marić, psihijatar i seksolog, tvrdi da su i profesori ti koji su seksualno uznemireni, on je stao u njihovu odbranu.

SUMANUTE IZJAVE JOVANA MARIĆA šokirale Srbiju: Studentkinje su te koje UZNEMIRAVAJU profesore sa minićima i dva broja manjim PRSLUČETOM!

Foto: Google Maps, K1

Studentkinje arhitekture anonimno su optužile četvoricu predavača za seksualno uznemiravanje, a Više javno tužilaštvo dalo je nalog policiji da prikupi sve neophodne podatke u vezi sa ovim navodima.

Većina studentkinja u ovim anonimnim objavama tvrdi da ih je profesor pohotno gledao, često neprimereno dodirivao po delovima tela, ali i kosi. Neretko se dešavalo i da im se obraća sa "seksi lejdi" i "bomba", dok je na predavanjima objavljivao pornografski materijal.

Prof. dr Jovan Marić, psihijatar i seksolog, tvrdi da su i profesori ti koji su seksualno uznemireni, on je stao u odbranu profesora. 

Foto: Printscreen/TV Kurir

Prof. dr Jovan Marić

- Letnje doba, juni mesec, klasični ispitni rok...push up dekolte, znamo šta znači to. Dva broja manje prsluče. I, ko je tu seksualno uznemiren? Ja sam seksualno uznemiren - rekao je Marić na Kurir televiziji.

- Zašto ona mene seksualno uznemirava i ulazi kod mene u kabinet? - upitao je Marić.

On je naveo da "na fakultetu ne postoji kodeks oblačenja". 

- Nema, možete da dođete u letnje doba u miniću, sve se vidi. Seksualno uznemiravanje podrazumeva i vizuelno. Ako dođe studentkinja sa izuzetno mini suknjom i sedne na nižu stolicu da odgovara, njoj se skoro vide gaćice - istakao je on.

Marić je na pitanje da li takve studentkinje vraća sa ispita odgovorio odrično.

- Ne vraćam. Nisam znao, ni čuo da to neko radi - rekao je Marić i dodao da ne želi da bude inovativan u tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Super Srbin

09.06.2022 00:27

Pa u pravu je čovek.

Tre

11.06.2022 07:44

100% u pravu