Kapiten Partizana JASAN: Sezona zaslužila da se završi u JEDNOJ utakmici!

Autor:

Sport

05.06.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstorica finalne serije ABA lige igra se sutra od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a Crvena zvezda je domaćin u Večitom derbiju protiv Partizana.

Kapiten Partizana JASAN: Sezona zaslužila da se završi u JEDNOJ utakmici!

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sutra će od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolič" odlučivati o pobedniku ABA lige i plasmanu u Evroligu

Pred majstoricu finalne serije regionalnohg takmičenja, govorio je Rade Zagorac, kapiten crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Rade Zagorac u prodoru pored Ognjena Kuzmića

Mislim da je ovo što je do sada viđeno, ako se koncentrišemo na košarkaške stvari, apsolutno dostojno finala jadranske lige. Mislim da su dva protivnika ponudili različite stvari u ove četiri utakmice i da je dosta toga kvalitetnog moglo da se vidi. Verujem da je sezona zaslužila, po onome kakva je bila, da se završi u jednoj utakmici. Mnogo puta sam ponovio da nema mnogo mesta za velike izmene između utakmica. Sada imamo dan više, koji će poslužiti ekipi da se regeneriše. Mi ćemo videti šta možemo da uradimo da, ipak, neke stvari pripremimo za petu utakmicu - rekao je Zagorac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading