Obradović otkrio šta očekuje od igrača Partizana u majstorici protiv Crvene zvezde!

Autor:

Sport

05.06.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović obratio se medijima pred odlučujuću, petu, utakmicu finala plej-ofa ABA lige.

Obradović otkrio šta očekuje od igrača Partizana u majstorici protiv Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Partizan u ponedeljak u 20 časova u poslednjem meču ABA lige ove sezone, a pobednik će stići do trofeja.

Željko Obradović je otkrio šta očekuje od svoje ekipe u meču sezone.

- Već sam rekao, treba se pripremiti razmišljajući o tome šta sve može da se promeni u odnosu na ove četiri utakmice. Detalji, verovatno, neki mali ponovo. Ono što bih ja voleo je da ekipa ima isti moral, istu želju, isto požrtvovanje, kao što smo imali praktično od druge utakmice u ovoj finalnoj seriji - rekao je najtrofejniji evropski trener i dodao:

- Analizirali smo mnogo u ovih prethodnih sedam dana, koliko traje serija, sve neke male, sitne detalje i naravno da se bavimo time, kao što se bavi i ljudi iz Crvene zvezde. Očekujem stvarno zanimljivu petu utakmicu, i neka pobedi bolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading