Ivana Šašić priznala sve o RAZVODU: Muž je VARAO nedeljama, ni slutila nije izdaju, a od OVE SUDBINE nije mogla da pobegne! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

05.06.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasila se Ivana Šašić i otkrila nove detalje o razvodu od Bojana Simića!

Ivana Šašić priznala sve o RAZVODU: Muž je VARAO nedeljama, ni slutila nije izdaju, a od OVE SUDBINE nije mogla da pobegne! (VIDEO)

Foto: Časlav Vukojičić

Pevačica Ivana Šašić pre samo nekoliko nedelja donela je odluku da se razvede od supruga Bojana Simića, nakon što ga je uhvatila u prevari. Portal Republika.rs uradio je potresnu ispovest sa Ivanom, nakon životne drame sa kojom se susrela, a detaljnije možete pogledati u video snimku koji se nalazi u nastavku:

 

 

Međutim, kako je portal Republika.rs saznao, Ivana je predala papire za razvod i sve vreme je čekala potpis sad već bivšeg supruga Boajna. Sada se pevačica oglasila za naš portal i otkrila da je sve zvanično. 

- Čekam poziv za zvaničan razvod, da se susretnemo. Ljudi, ja ne mogu da verujem, eto mi smo pričali, sve se dešavalo šta je bilo. Ja sam prekinula svaki kontakt sa njim. On je pokušavao da dođe do mene, ali ja sam presekla u životu i ne želim više da idem dalje sa tom pričom - govori Ivana za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Ivana Šašić o razvodu

 

- Sada sam izbacila novu pesmu, ne mogu da verujem i dalje da je pesma predvidela moju sudbinu. Tek kada sam otpevala, shvatila sam o čemu ja pričam. Mogu slobodno da kažem da je ovo, ispostavilo se tako, autobiografska pesma, koja će sigurno dirnuti srca svih žena - završava razgovor Ivana za Republika.rs.

Inače, u novoj pesmi ,,Da je meni" Šašićeva peva o razvodu i izdaji muškarca, te da još uvek ne može da ga preboli nakon što ju je povredio i ponizio sa drugom ženom. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading