ČOVIĆ I DELIJE BESNE: ABA liga donela najvažniju odluku pred četrvrtu utakmicu finala plej-ofa!

Autor:

Sport

02.06.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utisci sa skandalozne treće utakmice finala plej-ofa ABA lige još se nisu ni slegli, a iz sedišta regionalnog takmičenja već je stigla nova informacija.

ČOVIĆ I DELIJE BESNE: ABA liga donela najvažniju odluku pred četrvrtu utakmicu finala plej-ofa!

Foto: Starsport

U trećem susrete finalne serine regionalne ABA lige, košarkaši Partizana su ostvarili trijumf čime su prednost crveno-belih u pobedama smanjili na 2:1, pa se sada sa velikim nestrpljenjem išćekuje naredni susret Večitih rivala.

Prethodni meč obilovao je po najmanje košarkaškim aspektima, obeležilo ga je konstanno ubacivanje raznih predmeta na parket, a kulminacija svega doživljena je u poslednjem minutu susreta kada je sudijska trojka odlučila da napusti teren. Ipak, meč je na kraju, nakon pražnjenja dela tribina, nastavljen i dobio je epilog kakav je dobio.

Partizan i Crvena zvezda, borbu za trofej nastavljaju već u petak 3. juna. U dvorani "aleksandar Nikolić" će i u ovom susretu Partizan biti domaćin, a rukovodstvo ABA lige donelo je odluku o sudijskoj trojci koja će deliti pravdu na predstojećem meču.

Izbor je pao na Sašu Peteka i Damira Javora iz Slovenije, dok će treći sudija biti Hrvat Luka Kardum.

Republika

Foto: Starsport

Damir Javor

 

Postavlja se pitanje kakva će reakcija na ovu odluku stići sa Malog Kalemegdana, ali i od strane navijača Crvene zvezde pošto je dobro poznata činjenica koliko su u prethodnim godinama upravo iz crveno-belog košarkaškog kolektiiva imali primedbe na odluke koje je donosio slovenački sudija Damir Javor.

Izvesno je da će reakcija KK Crvena zvezda uskoro uslediti, a takođe se sa nestrpljenjem išekuje odluka borda ABA lige u vezi dešavanja tokom jučerašnjeg susreta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading