PEŠIĆEVA GLAVOBOLJA: Srbija ostala bez VELIKE UZDANICE!

Autor:

Sport

31.05.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči novih izazova.

PEŠIĆEVA GLAVOBOLJA: Srbija ostala bez VELIKE UZDANICE!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Miloš Teodosić

Plejmejker reprezentacije Srbije Miloš Teodosić najverovatnije neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću za junsko-julski prozor, kada Orlove očekuju mečevi sa Belgijom i Letonijom, piše "Mozzartsport".

Naime, Teo već duže vreme kuburi sa povredom lista, imao je problema i sa kolenom i stopalom, a dodatnu prepreku čine termini odigravanja Palakanestra.

Naime, finale italijanskog šampionata u kome će verovatno zaigrati Virtus moglo bi da potraje čak do 20. juna, za kada je planirana sedma utakmica. Stoga, lucidni organizator igre ne bi imao vremena za odmor, a s obzirom da ima već punih 35 godina, sva je prilika da ga nećemo gledati u dresu nacionalnog tima početkom leta.

Republika

Foto: Starsport

Kari bez Tea na Letonce i Belgijance?

Ipak, Teodosić bi mogao da zaigra za Srbiju tokom avgusta i septembra, kada je na programu glavni košarkaški događaj - Evropsko prvenstvo.

Podsetimo, Kari se suočava sa ogromnim kadrovskim problemima, budući da je neizvestan i nastup beka Atlante Bogdana Bogdanovića, dok se čeka potvrda od strane najkorisnijeg igrača NBA lige, Nikole Jokića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading