OVO SE ČEKALO: VELIKE VESTI za Bogdana Bogdanovića!

Autor:

Sport

24.05.2022

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin nije mogao da čuje bolju informaciju!

OVO SE ČEKALO: VELIKE VESTI za Bogdana Bogdanovića!

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović

Juče se pojavila informacija da će Bogdan Bogdanović dugoročnih problema sa kolenom i preporučene hirurške intervencije propustiti ovogodišnje Evropsko prvenstvo (1. - 18. septembar), koje se igra u Češkoj, Gruziji, Italiji i Nemačkoj.

Ukoliko se navodi ispostave kao tačni, bek-šuter Atlanta Houksa bi tako propustio obaveze u reprezentaciji Srbije, prvi put od 2013. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ipak, Beograđanin je danas dobio lepe vesti pošto se njegova NBA franšiza kotira jedan od kandidata za dovođenje Zeka Lavina (27) iz Čikago Bulsa.

Sportski sektor Atlante smatra da bi nekadašnji košarkaš Minesote bio pravi dodatak visokom napadačkom potencijalu Houksa.

 

 

Konkuencija Srbinovom klubu biće Portland i San Antonio Sparsi.

Portland je opcija jer je blizu Sijetla, rodnog Zekovog grada, dok bi u slučaju da ode u San Antonio, Levin radio sa Gregom Popovičem koji ga je dok je bio selektor Amerike vratio u nacionalni tim i osvojili su zajedno Olimpijske igre u Tokiju prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading