HITNA HOSPITALIZACIJA: Nakon operacije stanje se ZAKOMPLIKOVALO – Košarkaš ponovo PRIMLJEN u bolnicu!

Autor:

Sport

24.05.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se zakomplikovala.

HITNA HOSPITALIZACIJA: Nakon operacije stanje se ZAKOMPLIKOVALO – Košarkaš ponovo PRIMLJEN u bolnicu!

Foto: KK Igokea/N Vuruna

Kako portal Republika.rs saznaje, nekadašnji košarkaš podgoričke Budućnosti i najboljeg košarkaškog kluba Republike Srpske, Igokee iz Aleksandrovca, Miloš Komatina hitno je primljen u jednu od beogradskih bolnica.

Nedavno je tridesetsedmogodišnji košarkaš rumunskog Temišvara kojeg sa klupe predvodi srpski stručnjak Dragan Petričević, operisao koleno, ali je došlo do postoperativnih komplikacija i morao je ponovo biti primljen u bolnicu.

Kako naš izvor saznaje, opšte zdravstveno stanje iskusnog igrača je stabilno i može e očekivati da uskoro i napusti zdravstvenu ustanovu.

Republika

Foto: KK Igokea/N Vuruna

Miloš Komatina

 

Komatina je rođen u Sarajevu 15. septembra 1984. godine. Profesionalnu karijeru započeo je u ekipi Primorja iz Herceg Novog, a zatim je nastupao za Mogren iz Budve, leskovačko Zdravlje, Igokeu, Mladost iz Mrkonjić Grada, podgoričku Budućnost, Tamiš iz Pančeva, bugarsko Černo More iz Varne, a od 2016. godine je član rumunskog Temišvara.

Kada je reč o osvojenim trofejima, Komatina je dva puta bio šampion Bosne i Hercegovine sa ekipom Igokee (2013. i 2016.), a sa timom iz Aleksandrovca je osvojio i nacionalni kup ove zemlje u istim sezonama.

Dok je nastupao za ekipu podgoričke Budućnosti okitio se titulom crnogorskog šampiona 2014. godine, a iste sezone je stigao i do trofeja u nacionalnom kup takmičenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading