BEZ DLAKE NA JEZIKU: Radonjić - Nije me ZANIMAO Partizan!

Autor:

Sport

23.05.2022

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak sumirao polufinalnu seriju, a potom kratko govorio o susretu sa Večitim rivalom u borbi za odbranu trofeja i plasman u Evroligu.

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Radonjić - Nije me ZANIMAO Partizan!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale ABA lige pošto su u majstorici polufinala pobedili Cedevita Olimpiju sa 88:78 u hali "Aleksandar Nikolić".

Rival u borbi za odbranu titule i plasman u Evroligu biće Partizan, a prvi Večiti derbi u seriji igra se u petak, ali Dejan Radonjić, trener crveno-belih nije dao akcenat na utakmicu sa crno-belima.

- Nisam dovoljno pratio mečeve protiv Budućnosti, bio sam kocentrisan na naše probleme i na mečeve protiv Cedevite. Bio je fokus na nama i kako da dođemo do finala. Nismo pravili analizu konkretniju, ona će biti u narednim danima - rekao je Radonjić koji je potom osvrnuo i na meč protiv Cedevite:

 

 

- Kada se sve sabere i oduzme, do pobede smo došli timski. Svi su imali doprinos. Neki više, neki manje. To nam daje za pravo da možemo biti na kvalitetnom nivou i u finalnoj seriji.

Duel u Beogradu imao je serije poena sa nulom na obe strane...

- Kao što sam rekao u najavi da smo čitave sezone smo se borili za prednost domaćeg terena i zbog toga smo došli u ovu poziciju. Iskorisli smo to na najbolji mogući način. Idemo sada u finale. Sama utakmica sa naše strane u intervalima nekim jako dobra, neke stvari su bile drugačije u nekim periodima, ali ne smemo da zaboravimo da se radi o jako kvalitetnom protivniku. Morali smo da ostanemo u fokusu. Sada ulazim u neki drugi ritam i mečeve protiv Partizana. U formi smo u kakvoj jesmo. Moramo da budemo svesni svega i da pokušamo da budemo bolji. I protivnik se nešto pita na terenu. Cedevita je pokazala da je napadački vrlo kvalitetna ekipa. Jako je značajno što smo uspeli da izdržimo sve nalete.

 

 

Kratak komentar imao je i Jurica Golemac.

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Borili smo se, nismo odustajali. Zvezda je imala seriju i mi smo ih lovili celu utakmicu. Znali smo da je ekipa agresivna i na kraju je skok presudio. Primili smo 20 poena iz reketa. Kada god smo se približili oni su skočili u napadu i pogodili. Čestitam igračima na sezoni u ABA ligi. Imali smo uspona i padova - istakao je Golemac.

Govorio je crnogorski stručnjak i o navodima da bi u narednoj sezoni elitnog takmičenja mogli da gledamo i Crvenu zvezdu i Partizan.

- Treba sačekati odluku. Bilo bi sjajno da oba kluba budu u Evroligi. Ipak, sačekajmo odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading