JEDNOM REČJU: Panter uputio MOĆNU PRETNJU Zvezdi pred finale ABA lige, šta će na OVO reći Delije?

Autor:

Sport

23.05.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Partizanov bek posle dominacije u dvorani "Aleksandar Nikolić".

JEDNOM REČJU: Panter uputio MOĆNU PRETNJU Zvezdi pred finale ABA lige, šta će na OVO reći Delije?

Foto: Starsport

Kevin Panter tokom duela sa podgoričkom Budućnosti

Amerikanac sa srpskim pasošem Kevin Panter sa 30 poena protiv Budućnosti lansirao je Partizan u prvo finale ABA lige posle devet godina, a nakon ostvarenog cilja imao je jasnu poruku uoči završnice na Jadranu.

Očekuje se da na megdan Parnom valjku izađe Crvena zvezda, koja će od 19 časova ugostiti Cedevita Olimpiju u polufinalnoj majstorici, a Panter je svima poručio da je "nezaustavljiv".

Previše puta ove sezone mi se dešavalo da budem pasivan u napadu. Ne želim da se to dešava. Kada se mentalno spremim da budem agresivan, niko ne može da me zaustavi. Zapravo... niko generalno ne može da me zaustavi, toliko sam samouveren u svoje sposobnosti na parketu, ali sada znam da je potreban i taj mentalni aspekt pripreme - jasan je sjajni šuter, koji je još dodao:

 

 

- Pobedom protiv Budućnosti smo pokazali ko smo i šta možemo da uradimo. Potrebno je bilo da sačuvamo teren i to smo uradili - reči su Kevina Pantera, koji je podvukao da ga ime rivala u finalu "ne zanima".

Podsetimo, prvi duel finala regionalnog takmičenja igraće se u petak, a "prsten" brani klub sa Malog Kalemegdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading