PRED MAJSTORICU PROTIV BUDUĆNOSTI: Obradović poslao važnu poruku Grobarima!

Autor:

Sport

21.05.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi finalista ABA lige biće poznat u nedelju uveče posle meča u Beogradu.

PRED MAJSTORICU PROTIV BUDUĆNOSTI: Obradović poslao važnu poruku Grobarima!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana u nedelju od 21 sat dočekuju Budućnost u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige, a svoja očekivanja od tog meča izneo je strateg crno-belih Željko Obradović.

- Igramo treću utakmicu. Napravili smo detaljnu analizu svega onoga što se dešavalo u prethodne dve utakmice, naravno sa posebnim akcentom na ovu poslednju utakmicu u Podgorici koju smo izgubili. Ono što je moja želja, to je da s obzirom da smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej - rekao je popularni Žoc.

Nastavio je u istom ritmu.

Zaista bih voleo da to bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale. Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu našem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice, a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti. Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč - poručio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading