MIROTIĆ OTVORIO DUŠU: Gde je lepše igrati Fajnal-for nego u Beogradu?

Autor:

Sport

18.05.2022

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavio dolazak svoje porodice iz Crne Gore.

MIROTIĆ OTVORIO DUŠU: Gde je lepše igrati Fajnal-for nego u Beogradu?

Foto: Starsport

Fajnal-for Evrolige se od četvrtka do subote igra u Beogradu, a najuspešniji tim u regularnom delu sezone bila je Barselona.

Tome je u mnogome doprinei i Nikola Mirotić koji je uoči finalnog turnira dobio MVP priznanje, a posle treninga otvorenog za novinare je izneo svoja očekivanja od borbe za trofej.

Jako sam uzbuđen, kao i ostatak ekipe. Gde je lepše igrati Fajnal-for nego u Beogradu? Zaista sam jako srećan, ovo je pravo mesto i znam da ovde ima velikih ljubitelja sporta. Biće sjajna atmosfera - izjavio je Mirotić, pa nastavio:

- Hvala svim dragim ljudima koji me cene i podržavaju i koji će biti tu sutra. Veliki broj moje porodice iz Crne Gore će doći, takođe. Sigurno će biti jedan deo Arene gde će biti samo moja porodica.

Katalonci će se za plasman u finale boriti sa najvećim rivalom, Realom iz Madrida, dok će u drugom polufinalu igrati Efes i Olimpijakos. Novinare je zanimalo koga bi Mirotić voleo u eventualnoj utakmici za trofej.

Korak po korak. Biće jako teška utakmica u polufinalu i mislim da je to jedino o čemu treba da razmišljamo. Ako prođemo dalje, ko god da dođe... Ako hoćeš da budeš šampion nema veze protiv koga igraš - zaključio je iskusni as iz Podgorice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading