NOVA INOVACIJA U PARTIZANU: Potez koji će pomoći stručnom štabu i košarkašima! (FOTO)

Autor:

Sport

14.05.2022

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli žele da napreduju na svim nivoima!

NOVA INOVACIJA U PARTIZANU: Potez koji će pomoći stručnom štabu i košarkašima! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pred meč sa Bursom

Košarkaški klub Partizan je u cilju unapređenja unutrašnje organizacije i bolje komunikacije na svim nivoima, počeo sa upotrebom aplikacije "It’s GameTime" koja bi trebalo da još bolje poveže sve kadrove u klub - od stručnog štaba do svlačionice.

Aktuelna sezona je na mnogim poljima značila napredak kluba. Osim onih segmenata koji su svakom navijaču "golim okom" vidljivi, KK Partizan NIS je unapredio i brojne stvari na polju unutrašnje organizacije i bolje komunikacije - kažu iz Partizana o inovaciji.

Republika

Foto: KK Partizan.rs

 

- Jedna od važnih stvari na tom polju je i aplikacija "It’s GameTime", softversko rešenje koje objedinjuje sve potrebe prvog tima na jednom mesto i čini sve relevantne informacije dostupnim kako za članove ekipe, tako i svim članovima stručnog štaba. Personalizacija brojnih segmenata ove aplikacije, omogućila je da svaki član prvog tima raspolaže sa svim potrebnim informacijama, istovremeno bez takozvanog spamovanja koje donosi korišćenje uobičajenih grupa za komunikaciju na najpopularnijim platformama - objašnjavaju iz tabora crno-belih kako funkcioniše nova aplikacija.

Košarkaški klub Partizan napomenuo je da su na "neki način, pioniri u korišćenju "It’s GameTime" aplikacije".

- Crno-beli su prvi prepoznali mogućnosti koje donosi GameTime platforma i odlučili da je primene u praksi.

Aplikacija je već pokazala korist od kada je sastavni deo komunikacije igrača i trenera.

- Ovakav način interne komunikacije doprineo je lakšem upravljanju unutar tima, transparentnosti u svakom pogledu i pravovremenom informisanju. Aplikacija "It’s GameTime" je intuitivna i korisnici joj se veoma lako prilagođavaju. Korisničko iskustvo članova prvog tima, od najmlađih igrača pa sve do najstarijih članova stručnog štaba govori u prilog tome da su najjednostavnija rešenja, često i najbolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading