OSTOJA PORUČIO: Neka Željko OVDE osvoji desetu evrotitulu!

Autor:

Sport

14.04.2022

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna generacija košarkaša Partizana okupila se u Beogradu da bi proslavili tri decenije od osvajanja titule šampiona Evrope u Istanbulu.

OSTOJA PORUČIO: Neka Željko OVDE osvoji desetu evrotitulu!

Foto: Starsport

Na svečanosti su bili Predrag Danilović, Željko Rebrača, Zoran Stevanović, Nikola Lončar, Igor Mihajlovski, Mlađan Šilobad, Slaviša Koprivica, Vladimir Dragutinović, Ivo Nakić, Branko Sinđelić i trener te ekipe Željko Obradović. 

- Siguran sam da bez prošlosti nema budućnosti, danas ne bi bilo nas da nije bilo vas iz 1992. godine. Da nije bilo vas, mi bismo bili bleda slika. Ono što je bitno, ponovo smo zajedno na čelu sa Željkom Obradovićem. Danas smo jedini šampioni Evrope iz Srbije. Vezivno tkivo ove tri decenije je Željko Obradović koji je osvojio prvu titulu ovde, a želim mu da zaokruži i ovde osvoji desetu - rekao je predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Naravno, reč je uzeo i Željko Obradović. 

- Reče Saša da smo se promenili, ja to ne vidim. Kod mene je sve isto, sala, trening, putovanja. Vratio sam se i živim na najlepšem mestu na svetu i naravno radim u najboljem klubu na svetu - počeo je govor trofejni stručnjak i prisetio se pokojnih profesora Aleksandra Nikolića, Radoice Nikčevića, tadašnjeg predsednika kluba, Dragiše Šarića koji je bio deo ekipe, kao i Milenka Savovića, tadašnjeg direktor: 

Republika

Foto: Starsport

KK Partizan

- Milenko je bio moj kum, brat, prijatelj, sada mi je teško kada pričam o njemu.

- Ono što želim ovim novim momcima da ostanu što duže zajedno kako bismo osttvarili neke moje želje. Znam da nije lako sa mnom, da se nekada naljutim, ali im verujem, svim srcem im verujem. Sledeće nedelje počinjemo nešto važno i uvek im kažem da nikada ne zaborave da igraju u najboljem klubu na svetu - rekao je obradović. 

Republika

Foto: Starsport

KK Partizan

 

Prisutnima se obratio i Predrag Danilović, najbolji igrač fajnal-fora i nekadašnji predsednik crno-belih.

- Drago mi je da vidim ljude koji vole Partizan. Fuenlabrada je bila nešto što je vezano za naše osvajanje titule, ta ljubav i ta energija, to se retko viđa, a bio sam po svetu. Veliko im hvala. Ponoviću još jednom, trojka Saleta Đorđevića nam je svima promenila život - rekao je Danilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading