EMOTIVNI JOKIĆ: Kada budem STAR i DEBEO, pričaću DECI da... (VIDEO)

Autor:

Sport

12.05.2022

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić drugi put zaredom je MVP NBA lige, a nakon što je nagradu primio u štali u Somboru, izneo je svoje utiske u razgovoru za jedan američki medij.

EMOTIVNI JOKIĆ: Kada budem STAR i DEBEO, pričaću DECI da... (VIDEO)

Foto: Denver/Printscreen

Nikola Jokić

Nikola Jokić, najbolji srpski košarkaš drugi put zaredom proglašen je za MVP NBA lige, a nagradu je primio u rodnom Somboru u društvu porodice, prijatelja, stručnog štaba i čelnika Denver Nagetsa i menadžera Miška Ražnatovića.

Kada je dobio trofej, centar je iz svoje štale razgovarao sa novinarom TNT-a koji su rekli da nikada ranije nagrada nije uručena u štali.

Sada ne razmišljam o tome, ali kada budem star, debeo i mrzovoljan, sigurno ću se setiti toga i pričati deci o tome da sam nekada igrao dobru košarku. Svi znaju da sam ja isti onaj momak, i ostaću isti posle ovoga. Činjenica da sam u društvu sa svim tim momcima koji su stvarali istoriju ove lige i ovog sporta...Samo to znači mnogo i to je neverovatan onasleđe koje ostaje - rekao je Nikola.

 

 

Srbin je na kraju video i člansku kartu košarkaškog kluba kada je imao osam godina, ali i višak kilograma.

- U tom momentu, nisam razmišljao o igranju košarke. Bio sam u štali, bio sam sa konjima, čistio. O košarci sam počeo da razmišljam kada sam imo  13, 14, godina. Moj tata je pričao sa trenerom da se počnem sa košarkom - istakao je Jokić.

 

 

Povremeni reprezentativac naše zemlje otkrio je i kako se osećao kada je kompletna delegacija došla kako bi mu uručila nagradu u Somboru.

Bio je to zaista emotivan trenutak za mene. Niko nikada nije došao ovde, bilo je neverovatno - zaključio je Srbin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading