JOKIĆU MVP PRIZNANJE URUČENO U ŠTALI! Amerima svirali tamburaši, Nikola trofej u suzama dao ćerki (VIDEO)

Autor:

Sport

12.05.2022

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić opet je MVP, najkorisniji igrač NBA lige drugu sezonu zaredom.

JOKIĆU MVP PRIZNANJE URUČENO U ŠTALI! Amerima svirali tamburaši, Nikola trofej u suzama dao ćerki (VIDEO)

Foto: Denver/Printscreen

Tokom minule sezone je oduševio košarkaški svet, a nastavio je da pomera granice Nikola Jokić. U regularnom delu sezone u proseku beležio je 27,1 poen po utakmici, uz 13,8 skokova i 7,9 asistencija - nezapamćen učinak. Imao je i najveći prosečan PER rejting (statistički parametar koji objedinjuje većinu drugih i daje najbolju sliku o pre svega ofanzivnom doprinosu igarča) svih vremena - 32,85.

Iz Amerike su u Sombor sa nagradom došli trener Denvera Mejkl Meloun, direktor franšize, milijarder Džoš Kronke, član stručnog štaba Ognjen Stojaković, kondicioni trener Felipe Ajhenberger... Priredili su mu iznenađenje u štali njegovih konja u Somboru. Čim je prepustio konja i skinuo kacigu, shvatio je da je MVP nagrada tu i zaplakao, dok je orkestar u pozadini pevao hit Zvonka Bogdana "Već odavno spremam svog mrkova".

Nikola je ostao bez teksta, zaplakao je, dok je grlio suprugu Nataliju sa njihovom bebom, a tu je bio i Jokićev agent, Miodrag Miško Ražnatović.

Fotografije je objavio i agent Miško Ražnatović, jednu je napravio sa Krenkeom na pumpi, a čak je i sa dragocenom MVP loptom simulirao bacanje kugle.

 

 

- Dve godine uzastopno, Nikola Jokić osvaja prestižnu titulu najboljeg igrača sveta. Ovogodišnji trofej Nikola je primio u svom rodnom gradu, Somboru, okružen porodicom, prijateljima, trenerom, generalnim menadžerom i vlasnikom kluba. Uz veliki timski rad uspeli smo da ga danas iznenadimo, kao što je i on sam priredio najveće iznenađenje celom svetu, dominirajući svetskom košarkaškom scenom dve godine za redom. Ima nešto u tem Somboru - napisao je Miško.

Foto: Denver/Printscreen

Nikola Jokić sa nagradom

Nikola se i u programu uživo u noći između srede i četvrtka upravo iz štale uključio u centralnu NBA emisiju "Inside the NBA", koju vode i Šakil O' Nil i Čarls Barkli.

Nikola, moraću da proverim, ali mislim da je ovo prvi put da je MVP nagrada NBA lige uručena u srpskoj štali -  rekao mu je poznati novinar Erni Džonson.

Jokić se nasmejao.

Mislim da je prvi i jedini put - nasmejao se MVP NBA lige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kojic D Brana

12.05.2022 05:41

Srecno Napred Somborac junace naseg doba