BIVŠI IGRAČ BURSE UPOZORAVA: Turski klub je u naglom USPONU!

Autor:

Sport

19.04.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrao je za oba tima.

BIVŠI IGRAČ BURSE UPOZORAVA: Turski klub je u naglom USPONU!

Foto: Starsport

Stefan Birčević

Košarkašima Partizana predstoji težak i veoma važan duel sa ekipom Burse u okviru osmine finala Evrokupa. Tursku ekipu predvodi Dušan Alimpijević.

Igrač Partizana, Stefan Birčević, koji je igrao i za Bursu, je komentarisao predstojeću utakmicu.

- Bursa je uvek bila gradski klub. Čak i kada je igrala drugu ligu, uvek je imala punu halu. Njihov generalni sponzor je i sponzor Evrokupa. Imaju dobre uslove, navijače, dobar je grad. Oni će samo da rastu kao klub. Uostalom, prošle godine su se borili za opstanak, sada su na pragu plej-ofa u Turskoj - izjavio je za "Sportski žurnal".

On je Bursu zaigrao gotovo sasvim slučajno.

- Čekao sam vizu za Japan i nisam je dobio. Alimpijević je tada tražio "četvorku", zvao me i otišao sam. Meni je tamo bilo sjajno. Poslednji deo sezone odigrali smo jako dobro. Koliko sam mogao da ispratim, igraju sve bolje. Za vikend su tesno izgubili od Efesa u gostima, gde su bili blizu. Stvarno dobra ekipa, sposobna da igra na veliki broj poena - dodao je.

 

 

Ipak, on ne gubi veru u sposobnosti svoje ekipe.

- Partizan igra sve bolje, pogotovo pred punom Arenom. To su najbolji navijači u Evropi, što će biti veliki plus za crno-bele - zaključio je.

Partizan će sutra dočekati Bursu od 20:30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading