NBA: Bjelica koristi svaki minut, Embid ODGOVORIO Jokiću! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.04.2022

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između subote i nedelje odigrana su tri meča, uz susret Filadelfije i Indijane koji je bio na programu u nešto ranijem terminu.

NBA: Bjelica koristi svaki minut, Embid ODGOVORIO Jokiću! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Bjelica na meču protiv San Antonija

Košarkaši Golden Stejta nadigrali su kao gosti ekipu San Antonija rezultatom 100:94 u okviru regularne NBA sezone. U pobedničkom sastavu odličnu rolu imao je srpski krilni centar Nemanja Bjelica.

Srbin je na parketu proveo 16 minuta, a za to vreme je zabeležio dvocifren učinak. Bjelica je postigao 12 poena, imao je po dva skoka i asistencije, a iz igre je šutirao 3/6, uz dve pogođene trojke iz tri pokušaja. Kod Sparsa, bolji od ostalih bio je Voker sa 24 koša i pet uhvaćenih lopti, ali nedovoljno za trijumf.

Memfis je deklasirao Nju Orleans sa 141:114 uz 23 poena Bruksa i 21 Moranta (devet proigravanja), dok su Klipersi bez ikakvih problema savladali Kingse (117:98).

U "evropskom terminu" Filadelfija je pobedila Indijanu rezultatom 133:120, uz MVP izdanje Džoela Embida, koji je upisao monstruozni dabl-dabl - 41 koš i 20 skokova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading