IGRALI SMO "NAPALJENO": Trener Cibone više nego ZADOVOLJAN uprkos porazu!

Autor:

Sport

21.03.2022

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac dao izjavu nakon meča u "Draženovom domu".

IGRALI SMO "NAPALJENO": Trener Cibone više nego ZADOVOLJAN uprkos porazu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

KK Crvena Zvezda je večeras gostovala Ciboni u Zagrebu, u okviru 23. kola ABA lige. Nakon teške utakmice cvrno-beli su slavili rezultatom 78:74.

Trener Cibone, Gašper Okorn, dao je izjavu nakon utakmice.

- Došao sam pre dva meseca, odigrali smo 16 utakmica uz pauzu od dve sedmice. Kad smo mi trenirali? To je najgore. Boli me glava kad vidim raspored i da nemamo vremena da napravimo korektnu analizu. Za dva dana idemo u Zadar, pa u Podgoricu, pa avionom za Ljubljanu, pa onda nazad, pa Zabok, za dva dana Igokea i za dva dana Split... Ne plačem ja. To je meni ringišpil, a mogu misliti igračima. Gde da ispravimo greške, da napravimo iskorak? To nije u redu. Vodim mlade momke, ne rutinere. Prespavaćemo pa ćemo videti. Verujem ja u ovu ekipu da može da igra pravu košarku. Drago mi je da sam video da i u Zagrebu postoji publika. Bilo nam je daleko lakše, pomogli su nam i voleo bih da je tako češće. A i zaslužili smo - rekao je Okorn.

 

 

On je, uprkos porazu, pohvalio svoje igrače.

- Ima i dobrih stvari. Odigrali smo muški, čvrsto, ali ja sam kao trener ipak malo razočaran. Kada imaš ovakvu šansu, moraš da je iskoristiš. Ako bi Cibona odigrala ovako napaljeno kao danas... O tome ćemo u svlačionici - zaključio je.

Slovenački trener je prethodno vodio timove u Mađarskoj, Poljskoj, Letoniji, kao i u rodnoj Sloveniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading